top of page

Verlenging lockdown


Lieve Cliënt,


Helaas is de lockdown t.a.v. het Coronavirus verlengd tot en met 9 februari 2021. Dit betekent dat mijn praktijk voorlopig nog gesloten blijft.


Het goede nieuws is wel dat mijn beroepsvereninging de ANVAG en de Koepel RBCZ (waarbij duizenden hooggekwalificeerde zorgverleners in de complementaire zorg zijn aangesloten) erg hard voor ons aan het werk zijn, zodat ook wij open kunnen en ons steentje mogen gaan bijdragen om de zorg te ontlasten.


Het RBCZ heeft ten aanzien van de Corona-maatregelen al wel op schrift gekregen van VWS dat als we op afstand (1,5 meter) kunnen werken, dat we dan niet onder de contactberoepen vallen en dus door mogen werken. Mede ook omdat de praktijk volgens de Wkkgz onder het begrip zorglocatie valt en geen openbare ruimte is. Dit is al een hele geruststelling, maar nog niet bepaald reden tot opluchting. Op dit moment ben ik aan het bekijken hoe ik dit zelf kan implementeren. Op korte termijn zal ik hier op terug komen. Het zou kunnen impliceren dat ik al wel weer consulten ga geven, maar de behandelingen en massages nog even niet.


Met de cliënten waarbij al reeds een afspraak in de agenda gepland staat, neem ik komende week telefonisch contact op. Samen zullen we dan gaan kijken hoe ik u het beste verder kan helpen. Heeft u vragen, dan mag u mij te allen tijde mailen en zal ik zo snel mogelijk uw mail beantwoorden.


Voor nu, laten we nog even volhouden en laten we elkaar zo goed mogelijk ondersteunen. Samen staan we sterk!Warme groet,

Marjon Venema

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page