top of page

Praktijkinfo

Behandelprocedure

Voor zowel het 1e consult als voor een massage of behandeling is het raadzaam om geen overvloedige maaltijd te nuttigen en het gebruik van koffie en alcohol zo veel mogelijk te laten staan.

Bij koorts wordt het afgeraden om een ayurvedische behandeling te onder gaan.

 

Tijdens de massages en behandelingen kan er gebruik worden gemaakt van (medicinale)olie. Sommige kleurstoffen in de oliën zijn niet makkelijk uit te wassen, daarom is het raadzaam om rekening te houden met de te dragen kleding.

Ook is het verstandig met koude en natte weersomstandigheden uw hoofd af te dekken als u na de behandeling naar buiten gaat door middel van een muts of een sjaal. Zeker in het geval van de Shirodhara-behandeling is een hoofdbescherming aan te raden, maar ook het meenemen van een handdoek.

 

Ten slotte: Het lichaam heeft het zwaar na een massage en/of een behandeling. Daarom is het raadzaam om hierna wat rust in de agenda in te bouwen om de nawerking te laten doorwerken. Ook is het raadzaam om veel (lauwwarm) water te drinken om de afvalstoffen sneller uit het lichaam te helpen af te voeren.

Bereikbaarheid OV/auto

Ayurveda in Praktijk

Tijmstraat 67

9408 AH Assen

T  0592-231563

info@ayurvedischepraktijk.nl

Route beschrijving

Vanaf Groningen (A28), afrit 33. Aan het einde van de afrit neem rotonde 3/4, Bij stoplicht rechts af. Daarna bij rotonde 1/4 richting wijk Kloosterveen. Vervolg de weg bij 1e rotonde en bij de 2e rotonde 2/3, daarna bij 3e rotonde 1/3. Ten slotte neem je de 2e afslag rechts en 1e afslag links. De praktijk bevind zich aan de linkerkant.

Er is tegenover de praktijk voldoende gelegenheid om te parkeren.

Met het openbaar vervoer kunt u lijndiensten nemen naar bushalte Domeinpad, in de wijk Kloosterveen. Vanaf hier is het naar de praktijk 6 minuten lopen.

Contact

Neem gerust contact met mij op indien u een vraag heeft of een afspraak wil maken.

bottom of page