Bedrijfsgegevens

Beroepsvereninging ANVAG: B18.004
ABG Zorgverlenerscode: 90105730
AGB Praktijkcode: 90064997
RBCZ-nummer: 180737R

SCAG-nummer: 16612
K.v.K.-nummer: 72028009

Ayurveda in Praktijk Assen

Marjon Venema

Tijmstraat 67

9408AH Assen

T 0592-231563

E info@ayurvedischepraktijk.nl

Goed om te weten

Er kan gebruik worden gemaakt van (medicinale)olie. Sommige kleurstoffen in de oliën zijn niet makkelijk uit te wassen, daarom is het raadzaam om rekening te houden met de te dragen kleding.

Ook is het verstandig met koude en natte weersomstandigheden uw hoofd af te dekken als u na de behandeling naar buiten gaat door middel van een muts of een sjaal. Zeker in het geval van de Shirodhara-behandeling is een hoofdbescherming aan te raden, maar ook het meenemen van een handdoek.

 

Gebruik voor de behandeling geen overvloedige maaltijd en vermijdt het drinken van koffie en alcohol voor en na een behandeling.
 

Het lichaam heeft het zwaar na een behandeling. Daarom is het raadzaam om na een behandeling wat rust in de agenda in te bouwen om de nawerking te laten doorwerken. Ook is het raadzaam om veel (lauwwarm) water te drinken om de afvalstoffen sneller uit het lichaam te helpen af te voeren.
 

Bij koorts en de eerste drie maanden van een zwangerschap wordt het afgeraden om een ayurvedische behandeling te onder gaan.

‚Äč

Elke afspraak die niet 24 uur van tevoren is afgezegd wordt in rekening gebracht.

Privacy

Voor privacy van de persoonsgegevens is zorgvuldige aandacht volgens de nieuwe wetgeving AVG van 25 mei 2018. Bij aanvang van de behandeling wordt ervan uitgegaan dat u toestemming geeft om uw persoons- en behandelgegevens op te slaan ten behoeve van de ayurvedische consult en/of behandeling. Hieronder vindt u het privacybeleid van de praktijk.

Neem gerust contact met mij op indien u een vraag heeft of een afspraak wil maken.

  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook Social Icon