top of page

Padabhyanga (Ayurvedische voetmassage)


Padabhyanga is een voet- en onderbeen massage. Onder de voet bevinden zich allerlei Marmapunten die in verbinding staan met de rest van je lichaam. Door de Marmapunten onder je voet te stimuleren kan je bepaalde blokkades in je lichaam opheffen. Gevolg is dat de energie dan weer vrij kan stromen en kunnen de afvalstoffen je lichaam verlaten. Regelmatige behandeling van de voeten is zeer heilzaam en kan vele klachten verminderen en voorkomen.


Wat kan je verwachten?


Je wordt ontvangen met een heerlijk warm voetbad. Tijdens het gebruik hiervan vindt een kort intakegesprek plaats en daarna mag je gekleed op de behandeltafel gaan liggen.

Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van een Kaash bowl, een schaaltje met een bijzondere legering van koper en tin, welke zorgt voor een extra ontspannend en versterkend effect.

De totale behandeling duurt ongeveer een uur.


Wat doet het?


Het is een zeer aangename massage die onder andere de doorbloeding verbetert, het lichaam en geest ontspant, de bloedcirculatie verbeterd, het metabolisme activeert en zorgt voor een goede nachtrust.


Waar moet je rekening mee houden?


Tijdens de behandeling is het aan te raden om gemakkelijk zittende kleding te dragen, bij voorkeur kleding die tot boven de knie kan worden opgestroopt. Een te grote maaltijd vooraf wordt afgeraden.


Ten slotte: Het lichaam heeft het zwaar na een behandeling. Het is daarom belangrijk om hierna wat rust in de agenda in te bouwen om de nawerking te laten doorwerken. Ook is het raadzaam om veel (lauwwarm) water te drinken om de afvalstoffen sneller uit het lichaam te helpen af te voeren.

68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page