top of page

Behandelprotocol Coronavirus (Covid-19)

Geachte cliënt,

Gelukkig mag ik u weer ontvangen, maar omdat het Coronavirus nog steeds actief is zijn er vanuit de beroepsorganisatie (in mijn geval ANVAG, Leidraad infectiepreventie Covid-19, CAM- sector breed)) bepaalde spelregels opgesteld voor uw en mijn veiligheid. U wordt geacht deze te lezen en te respecteren.

• Ik plan mijn afspraken ruim in, zo hoeft u niet te wachten in mijn praktijkruimte en heb ikzelf voldoende tijd om na ieder consult/massage de praktijkruimte te reinigen. Kom op tijd, maar niet te vroeg. We geven elkaar geen handen; • Het toilet is tijdelijk niet te gebruiken; • Neemt u zo min mogelijk spullen mee en stopt u uw spullen die noodzakelijk zijn, weg in uw tas of jaszak; • Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen met desinfecterende zeep; • Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel en armleuningen van de stoelen schoongemaakt. Raakt u zo min mogelijk aan in de praktijk; • Het (consult) gesprek tussen ons vindt zo veel mogelijk plaats op 1,5 meter afstand;

• Conform de richtlijnen van het RIVM is het op dit moment niet noodzakelijk om beschermende middelen te gebruiken bij behandeling van niet van Covid-19 verdachte cliënten, ook niet als er binnen de 1,5 meter moet worden behandeld. Uiteraard bent u vrij om een meegebracht mondkapje te gebruiken.

• Voor zover noodzakelijk en mogelijk geef ik instructies en oefeningen op minimaal 1,5 meter afstand en wordt fysiek contact tot een minimum beperkt; • Indien u zich angstig voelt om te komen, dan is een telefonisch consult ook mogelijk. Ik houd dan op afstand 'een vinger aan de pols' en geef u instructies of oefeningen. Deze consulten worden conform de eisen van de zorgverzekeraar (tijdelijk) gedeclareerd en tellen mee in uw totaalaantal vergoedingen; • Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen (Triage) waardoor ik weet of behandelen veilig kan en zelfs vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd; • Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. U wordt geacht uw afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen u, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.

• Na niezen of hoesten handen wassen met zeep of desinfectie gel. Volg de aanbevelingen van het RIVM op;

• Betaal met de pin, deze wordt na elke transactie gereinigd;

Met vriendelijke groet,

Marjon Venema, Ayurveda in Praktijk


59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page