top of page

Opnieuw in lockdown

Bijgewerkt op: 17 feb. 2021


Lieve allemaal,


Na een onzekere periode van wel dicht, niet dicht, geen massages wel consulten, heb ik rond het middaguur te horen gekregen van het bestuur van de RBCZ (het register beroepsbeoefenaren complementaire zorg), dat n.a.v. de toespraak van de Minister-President Rutte gisteravond d.d. 14 december 2020 mijn hele praktijk toch moet worden gesloten om verdere verspreiding van het COVID-19-virus te voorkomen. Het genomen besluit zal in ieder geval duren tot 19 januari 2021.


Ik betreur dit ten zeerste, omdat ook ik graag mijn steentje had willen blijven bijdragen aan uw gezondheid. Ik spreek de wens dan ook uit dat ik in 2021 weer volop met mijn Ayurvedische praktijk aan de slag mag en nog meer mensen mag overtuigen dat Ayurveda een juiste stap in ieders gezondheid is. Zoals Hippocrates, de Griekse grondlegger van de westerse geneeskunde, al zei: “Laat voedsel uw medicijn zijn, en uw medicijn voedsel”.


Uiteraard leg ik mij neer bij boven genomen besluit en hoop ik dat we zo samen het COVID-19 virus een halt toe kunnen roepen. Als je een afspraak bij mij had staan, dan krijg je persoonlijk bericht.


Ik wens u en uw familie veel gezondheid toe, maar ook heel veel knuffels en samen zijn met uw familie en vrienden toe voor 2021. Vergeet elkaar niet en pas op uzelf!


Ik hoop jullie in januari weer allemaal te zien.

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page