top of page

Chakra- en Aura vitaliteitsbehandeling


Ben jij veel moe, heb je weinig energie, heb je het gevoel dat je uit balans bent of heb je klachten die lang aanhouden? Misschien is het tijd om je energieveld te zuiveren en te harmoniseren, waardoor de energie beter kan stromen.


Tijdens een vitaliteitsbehandeling wordt de energiestroom hersteld en worden er middels een Aura- en Chakra-healing energetische blokkades weggehaald.
Wat kan je verwachten?


Na een kort intakegesprek, mag je gekleed op de behandeltafel gaan liggen. Het lichaam zelf wordt niet of nauwelijks aangeraakt. De Chakra- en Aurabehandeling is een behandeling waarbij het energetisch evenwicht wordt hersteld via aanraking in het energieveld. De totale behandeling duurt ongeveer een uur en zal worden afgesloten met een korte rustperiode en een kopje thee.


Wat doet het?


Chakra's kunnen geblokkeerd raken en daarmee de energiestroom in ons lichaam onderbreken. Het openen van de gesloten Chakra's en het opschonen van de Aura is het doel van de Vitaliteitsbehandeling, zodat de energiestroom weer op gang komt. Deze behandeling werkt door op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.


Waar moet je rekening mee houden?


Tijdens de behandeling is het aan te raden om gemakkelijk zittende kleding te dragen en sieraden en bril af te laten. Een te grote maaltijd vooraf en de eerst 12 uur douchen na afloop wordt afgeraden.


De behandeling wordt niet geadviseerd bij een zwangerschap, in de periode van chemotherapie, bij gebruik van zware antidepressiva en bij complexe psychische problematiek.


Ten slotte: Het lichaam heeft het zwaar na een behandeling. Het is daarom belangrijk om hierna wat rust in de agenda in te bouwen om de nawerking te laten doorwerken. Ook is het raadzaam om veel (lauwwarm) water te drinken om de afvalstoffen sneller uit het lichaam te helpen af te voeren.

62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page