top of page

Ayurveda in Praktijk doet mee aan de masserendoenwesamen campagne

Bijgewerkt op: 23 jun. 2021


Net als alle contactberoepen zijn ook massagepraktijken hard geraakt door COVID-19 en de lockdowns die hier het gevolg van zijn/waren. Als behandelaar of masseur wil ik graag mensen helpen. Het was dan ook extra moeilijk dat ik mijn vaste klanten niet heb kunnen helpen in tijden dat het juist zo hard nodig was.

Het afgelopen jaar heeft laten zien dat de gezondheidsvoordelen van een massage nog niet bekend genoeg zijn bij iedereen. Daarom heb ik mij aangemeld voor de campagne #masserendoenwesamen! Het doel van deze campagne is om massages in een positief daglicht te zetten en ervoor te zorgen dat de voordelen van een massage onder heel Nederland bekend worden!

Samen met masseurs uit heel Nederland gaan we mei omtoveren tot een massagemaand. Elke week geef ik een gratis massage aan iemand die dat zó nodig heeft. Hierbij heb ik jullie hulp nodig! Wie vind jij dat er wel een massage kan gebruiken?

Om in aanmerking te komen ga je naar mijn bedrijfspagina op facebook: Ayurveda in Praktijk (https://www.facebook.com/ayurvedischepraktijk) en onder dit bericht tag je die persoon en vertel je waarom je het deze persoon zo gunt.

Ik zal contact opnemen met de personen die ik heb uit gekozen.8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page